Tarih: 12.10.2024 15:23

Tülin Özen, ”Canavar” adlı oyunuyla Samsun’da seyircisiyle buluşmaya geliyor!

Facebook Twitter Linked-in

MEHMET REBİİ ÖZDEMİR

1980 yılında prekast betonarme yapı ürünleri üretim şirketi KAM'ı kuran,  1991 yılında şirketini Ankara'ya taşıyan ve Toplam Kalite Yönetimi sistemini benimseyerek sahip olduğu yüksek kalite anlayışını şirketin tüm kademelerine aktarmayı başarmış, böylece KAM ANKARA BETON SANAYİ A.Ş.’yi sektör lideri haline getiren iş adamı Berkan Baykam’ın da babası Mahir Baykam anısına düzenlenen  tiyatrokonserorg tarafından organizesiyle  22-23-24-25 ve 26 Ekim 2024 tarihlerinde 5 tiyatro 22 Ekim 2024 tarihinde ilk oyun Tunç Şahin’in yazıp yönettiği “Canavar” adlı oyunda Tülin Özen, Gülçin Kültür Şahin ve Hakan Emre Ünal seyircileriyle buluşmak için gün sayıyorlar.

“Canavar” oyunu Samsunlu tiyatro severlerle buluşacak.

22 Ekim 2024 tarihinde saat 20.0’de Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat merkezinde sahnelenecek olan oyunun biletleri vidipass tarafından satışa sunulmuştur.

Tülin Özen, Gülçin Kültür ve Hakan Emre Ünal’ın oynadğı Tunç Şahin’in yazıp yönettiği “Canavar” oyununun özeti şöyle;

“Bir imza günü için küçük bir anadolu şehrine gelmiş olan roman yazarı Kemal Sönmez, yıllardır görüşmediği kuzenleri Aslı ve Derya’yı ziyaret eder. Kız kardeşler bu habersiz ziyarete hazırlıksız yakalanır. İki kız kardeş, Kemal’in de önerisiyle tarifini unuttukları ve yıllardır yemedikleri aile yemekleri “Kapama”yı yapmaya karar verir. Yapması hatırladıklarından kolay, yemesi ise tahmin ettiklerinden zor olan yemek hazırlanırken, Kemal’in ziyaretinin altındaki gerçek sebep ortaya çıkar.” 
Uyarı: Travma mağdurları için tetikleyici unsurlar içerebilir. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —