Tarih: 21.10.2024 13:12

CHP’de hedef iktidar!

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Atakum ve Canik ilçe örgütleri pazar kahvaltısında bir araya geldi. Toplantıya CHP Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek, CHP Canik İlçe Başkanı Ali Kemal Küçükaslan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Dönmez, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ayşegül Yılmaz, ilçe örgütleri ve çok sayıda partili katıldı.

Sıcak bir havada gerçekleşen kahvaltıda yapılacak çalışmalar değerlendirilirken, iktidar hedefi dile getirildi.

ÇALIŞMALAR PAYLAŞILDI

Kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan CHP Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek, "Cumhuriyet Halk Partisi Canik ilçe örgütünden yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. CHP iktidarı için yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızı paylaştık. Ali Kemal Başkanıma ve yönetimine, Canik CHP Meclis Üyelerimize, Canik Kadın kolları üyesi yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ata’mızın “Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır” sözünden hareketle CHP iktidarı için sınırları kaldırdık. Ülkemizin ve şehrimizin dört bir yanında parti üyemiz olsun olmasın her tanıdığımıza, her dostumuza, her akrabamıza ulaşıp CHP iktidarı için çalışmaya davet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

CHP Canik İlçe Başkanı Ali Kemal Küçükaslan ise, "Yönetim Kurulumuz, Meclis Üyelerimiz ve Kadın Kollarımız olarak, CHP Atakum İlçe örgütümüzle bir araya geldik. İlçe Başkanı Adem Kürek'e, Kadın Kolları Bşk. Fatma Dönmez'e , İl Gençlik Kolları Bşk. Ayşegül Yılmaz'a ve Yönetim Kurulundaki tüm dostlara teşekkür ederiz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —