Tarih: 19.03.2024 00:36

KAHEV’DEN TIP BAYRAMI HAFTASI 10 İLDE SATRANÇ TURNUVASI

Facebook Twitter Linked-in

HATUN ÖZDEMİR

8 yaş, 10 yaş ve 16 yaş altı çocukların katıldığı turnuvalar büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Turnuvalarda kazananlara ödüllerini KAHEV Yönetim Kurulu Üyeleri ve gönüllü doktorlar takdim etti. 

 

KAHEV (Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı Samsun grubu yönetim krulu üyesi Dr. Suna Dündar, turnuvayla ilgili olarak şunları söyledi. 

Maddi durumu yetersiz öğrencilere burs sağlamanın yanı sıra sporun ve sporcunun da her zaman yanında olan KAHEV, ülkemizin çocukları ve gençleri için sporun her alanında destek vermeye devam ediyor. İstanbul, İzmir, Antalya, Mersin, Samsun, Manisa, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Batman’da düzenlenen KAHEV Tıp Bayramı Haftası satranç turnuvaları çocuklar ve gençlerden büyük ilgi gördü. Oyuncular, 16-17 Mart tarihlerinde 2 gün boyunca 3 ayrı kategoride yarıştılar.  8, 10 ve 16 yaş altı kategorilerinde ilk 3’e giren yarışmacıların yanı sıra aynı kategoride en iyi kadın yarışmacılar da ödüllendirildi. 

Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı - KAHEV Hakkında:

Okul öncesi, ilköğretim, lise ve üniversite öğrencilerinin eğitimine yönelik burs sağlamak, ülkemizin kültürel, bilimsel ve sosyal gelişimine hizmet etmek, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, verimli, etkin ve yüksek düzeyde eğitim hizmetlerinin yerine getirilmesine katkıda bulunmak amacıyla çalışan ve bu amaç doğrultusunda ülkemizin kadın hekimleri önderliğinde kurulan katılımcı bir sivil toplum oluşumudur.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —